Dimecres 4 de desembre Mobilització contra els Pressupostos antisocials

turu-c3e611f188

El proper dimecres dia 4 de desembre tindrà lloc una mobilització unitària contra els pressupostos que està preparant el govern de la Generalitat. Una vegada més se’ns volen aplicar polítiques d’austeritat i passar-nos a tots i totes la factura de la crisi.

El Procés Constituent dóna suport a la mobilització contra els pressupostos antisocials i anima a la reacció ciutadana contra les retallades i en favor d’una plena sobirania popular.

Diem no a les retallades!
Defensem una República Catalana del 99%!

El punt de trobada de tots i totes és: dimecres 4 de desembre 18:00h a l’entrada del Parc de la Ciutadella(Passeig Picasso amb Marquès de l’Argentera). Allà hi haurà l’equip de la comissió d’organització del Procés Constituent per a preparar el nostre bloc a la concentració.

T’animem a participar i a contribuir a tirar endavant aquest nou projecte.No a les privatitzacions, reversió de totes les retallades i potenciació del sector públic sota control social.

——————————————————————-

Et dediques professionalment a la salut?

Has pensat com es podrien aturar les privatitzacions?

Tens clar quins són els criteris a seguir per evitar les retallades en sanitat?
Se t’acudeix de quina manera es poden posar els Serveis de Sanitat sota control social?
Tens idees sobre com millorar el sistema sanitari que tenim a Catalunya?
 Si creus que pots donar resposta a alguna de les preguntes anteriors posa’t a la feina! 
 
Escriu un text en solitari o en grup i fes-lo arribar a sanitat@procesconstituent.cat , al mes de desembre 2013, celebrem la primera assemblea general del Procés Constituent, i seria interessant tenir propostes de la nostra sectorial. 
La funció de la Comissió de Continguts del Procés Constituent és la de desenvolupar els 10 punts del manifest fundacional del Procés.

Text de debat

0.- TÍTOL: Sense numerar. Ha de començar amb la paraula de la temàtica que tracta (sanitat, immigració, educació, feminisme, etc.). Ha de concloure amb l’expressió: Text de debat nº X. Subtítols (opcionals, però convenients): han de resumir en eslògans (d’1 a 4) tot el contingut del text de debat.

1.- APARTAT DELS 10 PUNTS DEL MANIFEST ON ES SITUA: Número del punt del manifest, seguit del seu enunciat.

2.- TEMÀTICA I NÚMERO DEL TEXT DE DEBAT: Indica la temàtica del Text de Debat que tracta, ja que cada punt del manifest pot tractar temàtiques diferents. Es correspon amb la primera paraula del títol, tal com s’ha indicat a l’apartat 0. La temàtica va seguida del número de text de debat, per tal de poder distingir les diferents versions del text.

3.- EXPOSICIÓ, DIAGNÒSTIC, REFLEXIÓ GENERAL: màxim 3 pàgines

4.- DOCUMENTS PER APROFUNDIR EN EL TEMA.

5.- PROPOSTES D’ACCIÓ NUMERADES: Cal una síntesi. És l’únic apartat que s’haurà d’esmenar i votar (no la resta del document).
6.- AUTORS

————————————————————–

A la reunió del passat 7 de novembre del Grup Teràpies Naturals,  es va acordar presentar aquesta definició per tal d’incloure-la al Manifest del Procés Constituent, dins de la Sectorial de Sanitat. Qualsevol aportació per millorar-la serà ben rebuda:

“SANITAT PÚBLICA: ÉS EL DEURE QUE TÉ L’ESTAT DE POSAR A L’ABAST DELS SEUS CIUTADANS I DE MANERA UNIVERSAL QUALSEVOL MITJÀ/TERÀPIA/MEDICINA QUE NECESSITIN PER ACONSEGUIR LA SALUT FÍSICA, MENTAL I EMOCIONAL MITJANÇANT METGES O TERAPEUTES ACREDITATS, AIXÍ COM INFORMACIÓ OBJECTIVA SOBRE TOTES ELLES. EL CIUTADÀ PODRÀ ESCOLLIR AMB LLIBERTAT QUIN TIPUS DE TERÀPIA NECESSITA PER LA SEVA COMPLETA RECUPERACIÓ. AIXÍ MATEIX, ÉS EL DEURE DEL CIUTADÀ IMPLICAR-SE EN LA SEVA SALUT – CURACIÓ.”

——————————————————————-

L’objectiu d’aquesta sectorial de sanitat es reunir a totes les persones del Procés Constituent que desitgin impulsar un treball en l’àmbit de la sanitat, en defensa d’una sanitat pública i de qualitat, i desenvolupar els continguts i les eines tan organitzatives com de resposta social que ens portí a la consecució del model tan de gestió com de sanitat que volem.

Tornem a demanar i animem a usuaris/es i a professionals del sector a participar en aquesta sectorial de la sanitat ja que, com tots i totes en som conscients, la sanitat pública està en el punt de mira de les empreses privades que busquen fer negoci amb la nostra salut i privar-nos d’un dret fonamental com aquest. En cas que tinguis interès en realitzar un treball sectorial en l’àmbit de la sanitat, ens pots escriure a: sanitat@procesconstituent.cat     

         

Anuncis

2 respostes a Dimecres 4 de desembre Mobilització contra els Pressupostos antisocials

  1. Néstor ESTEBENZ NOGAL ha dit:

    Per les infos que rebo (fragmentàries, és clar) del pC, trobo concomitàncies amb el continuisme del 15M durant any i mig com a molt: creació de comisions i GdT, análisis de problemàtiques de sectors i especialització en arees temàtiques. Tot, està força bé i és interessant, però ¿qué té a veure això amb els preparatius per fer un procès Constituent?

    • bernat ha dit:

      DEs del meu punt de vista és molt important articular un punt de trobada ampli i crític on gent de tots els sectors i camps d’acció social i política puguem trobar una proposta d’acció col·lectiva que permeti autoempoderer-nos enfront el sistema capitalista actual. I això passa perquè gent de tots els àmbits trobin respostes comunes i plantegin alternatives als sistemes existents

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s