Acta de La 2ª Assemblea de la Sectorial Sanitat

sectoriallsanitat2aActa de la segona Assemblea, dia 5 d’octubre de 2013

1.- S’aprova l’Ordre del Dia de la convocatòria intercanviant els punts 3 i 4. S’accepta que tothom ha de posar esforç de la seva part per tal de poder debatre tots els punts, ja que és bàsic sortir amb una mínima estructura organitzativa. Ramon demana disculpes perquè alguna de les cinc trameses de correu electrònic en què es va haver d’enviar la convocatòria es va fer amb les adreces obertes per error.

2.- Es presenta el Blog de la Sectorial i el mecanisme per treballar en línia en base a l’N-1 que ara penja de la pestanya “Grups de Treball”. S’accepta, amb el compromís de passar unes imatges que indiquin clarament la manera de inscriure’s per participar.

3.- Albano exposa el calendari d’accions aprovat en la reunió del Grup Promotor del dia 21 de setembre, la necessitat que en aquestes accions es visualitzi la problemàtica sanitària i la proposta de confecció d’una campanya, en principi centrada en les llistes d’espera de la sanitat, però on s’haurien d’encabir demandes relacionades amb altres efectes de les retallades i la privatització. Es dóna la paraula a un membre de l’Associacion de Veïns de l’Hospitalet, a l’advocat José Aznar i a Toni Barberà, de Dempeus, per explicar, respectivament, l’experiència de recollida de queixes els dimecres de cada setmana davant de l’Hospital de Bellvitge, aspectes jurídics de les reclamacions legals i l’experiència de la Iniciativa Penal Popular. Després d’un ric debat, es recullen diverses aportacions, s’aprova que es constitueixi un grup de treball per concretar i tirar endavant la proposta.

4.- Després d’un breu recés, es debat la proposta de Manifest inicial. Davant les veus que consideren que no ha de sortir com a Manifest un text tan breu, s’acorda:

A.- Aprovar el text com a Declaració de l’Assemblea Sectorial de Sanitat del Procés Constituent de 5 d’octubre de 2013, eliminant del text algunes paraules.

B.- Continuar elaborant al blog un document més a l’estil del manifest general del Procés Constituent que reculli transversalment les idees dels diferents grups de treball que es constitueixin, així com aportacions individuals.

5.- Es debat el model organitzatiu immediat i s’acorda:

A.- Separar-nos en grups d’interès en aquest mateix moment.

B.- Que cada grup aporti una o més persones d’enllaç per participar en la comissió organitzadora. Tothom comença a participar, de moment, en un dels següents 4 grups: Medicines Alternatives, Model de gestió, Model assistencial /Continuïtat assistencial i Confecció de campanya. Cada grup s’autoorganitzarà per fer reunions presencials i/o treballar simultàniament en l’apartat Grups de Treball del blog. En aquest mateix apartat es poden obrir noves línies de treball que, moderades per la comissió d’organització, poden convertir-se en grups.

Passades les 2 de la tarda, s’acaba l’Assemblea, quedant en contacte la major part dels nous membres de la comissió d’organització.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Documents. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s